مرغ در توستر یک غذای خاص و لذیذ برای زمانی که گرسنه هستید و زمان کافی برای تهیه یک غذای خوشمزه را ندارید این دستور تهیه مرغ در توستر در چند دقیقه با یک تکه مرغ و مقداری مواد موجود در منزل از این غذا لذت ببرید لطفا همراه با سرآشپز بخش آموزش آشپزی روزگار همراه باشید
مواد لازم مرغ در توستر |
مقدار لازم |
مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیمو | 1 قاشق مربا خوری |
زرد چوبه | 1 قاشق مرباخوری |
ادویه کاری | به مقدار کم |
پیاز رنده شده | 2 عدد کوچک |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز بزرگ | 1 عدد متوسط |
فلفل سبز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
هویج | 2 عدد |
1- یک ظرف را آماده می کنیم و درون آن پودر لیمو، آبلیمو ، زردچوبه ، نمک ، فلفل ،ادویه کاری و پیاز رنده شده نرم را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم و سپس روی مرغ و همچنین داخل آن را به خوبی به مواد آغشته می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که کل مرغ مان به مواد آغشته شود ادامه می دهیم
2 – سینی فر را آماده می کنیم سپس مقداری روغن روی آن ریخته و سطح آن را به خوبی چرب می کنیم در مرحله بعد اطراف مرغ را به وسیله هویج حلقه شده ، فلفل سبز ، سیب زمینی خرد شده ، پیاز حلقه شده و سیر خرد شده پر می کنیم . در این مرحله می توانیم به سبزیجات در صورتی که تمایل داشته باشیم مقداری ادویه برای خوش عطر و طعم شدن بزنیم .
3- سپس باید در ظرف را به وسیله ورق آلومینیوم بپوشانیم و به مدت زمان یک شب به طور کامل درون یخچال قرار دعیم تا موادی که آماده کرده ایم به خوبی جذب مرغ شود .
4 – بعد از گذشت مدت ذکر شده مرغ آماده است و می توانیم به مدت یک ساعت و نیم آن را با حرارت 220 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهیم تا به خوبی پخته شود به میزانی که روی آن به خوبی برشته شود
5 – در مرحله آخر باید مرغ را همراه با برنجی که همراه با هویج رنده شده دم کرده اید، میل نمایید . نوش جان